H E L A A S A L O N Z E B R U N C H - B A G ’ S Z I J N D E D E U R U I T

BEDANKT, WAT EEN SUCCES !

AL DE BRUNCH-BAG’S ZIJN DE DEUR UIT

VOLGEND JAAR ZIJN WE ER TERUG TIJDENS DE WEEK VAN DE KORTE KETEN

15 – 23 mei is het de week van de korte keten en daarom zetten we lokale producten en producenten graag in de kijker. Op 16 mei voorziet het Brugs Food Lab een -Brunch Bag- vol met regionale producten. Seizoensgebonden, lokaal en superlekker! Vergeet niet op voorhand te bestellen
_________________________

Volwassen brunch = 1 croissant, 1 sapje, 1 broodje (300gr), 1 chocoladereep, 1 yoghurtje, 1/2 bakje aardbeien, 10 kerstomaatje, 1 mini komkommer, microgroente, 2 sneden kaas, 1/2 potje confituur & 1 hard gekookt eitje

Kids brunch = 2 chocoladekoeken, 1 sapje, 1/2 bakje aardbeien, 1 hard gekookte eitje

Sluit zondag 16 mei aan bij De Lange Tafel van SerVies. Je ziet er servies gekleurd met fijn stof en hoort tal van interessante sprekers!

#fijnstof #circulair #omgaanmetreststromen