Woensdag 21 april om 20u00 start hier de livestream.

P R O G R A M M A

Inleiding (20u05)

Krijg inzicht in de werking van het Brugs Food Lab & enkele van de leden. (minidocu Klaas De Buysser)
___________

Toelichting 'Naar een Brugs netwerk rond duurzame voeding' (20u10)

Het Brugs Food Lab maakt dit jaar een nieuwe doorstart. Coördinator Lander Hoornaert vertelt je tijdens een korte presentatie welke richting het Brugs Food Lab verder uitgaat.
______________

Gesprek duurzame vis (20u15)

In gesprek met Hans Polet (ILVO) en Wouter Dieleman (MSC) met moderator Mieke Dumont

97% van het water op aarde bestaat uit oceaan en in die wateren wordt héél wat gevist. De recente netflix-docu ‘Seasparicy’ haalt het thema duurzame vis aan maar krijgt tegelijkertijd héél wat kritiek omwille van de bedenkelijke journalistiek en de twijfelachtige wetenschappelijke basis. Redenen genoeg om het thema ‘duurzame vis’ op tafel te leggen. We gaan in gesprek met twee experten. Mieke Dumont is moderator van dienst om samen met ons het thema ‘duurzame vis’ grondig te ontleden!

Gastvrouw / Mieke Dumont